Omrop Fryslân lanceert Weromrop.nl

Weromrop_336x280

De oude beelden van Sybe Satellyt of Baas Boppe Baas weer eens bekijken? Een reportage over Simmer 2000 of bijvoorbeeld de beelden van de Elfstedentocht van 1997? Dat is allemaal mogelijk op de nieuwe archiefwebsite: Weromrop.nl van Omrop Fryslân. Op Weromrop is een selectie van beelden uit de eerste twintig jaar van Omrop Fryslân Televisie te vinden.

Weromrop.nl is een archief met beelden van Omrop Fryslân Televisie die in de periode van 1985-2005 zijn uitgezonden. Dat betekent herinneringen ophalen of met nostalgie terugkijken op de tijd van toen. Het is mogelijk om zelf in de beelden te zoeken, maar er worden ook suggesties gegeven. Het video-archief van Weromrop wordt de komende tijd nog aangevuld.

Op Weromrop zijn er elk seizoen onderwerpen die extra aandacht krijgen. Dat zijn bijvoorbeeld onderwerpen die aansluiten bij het seizoen, bij een evenement of een andere relevante gebeurtenis. Dit seizoen staat de Elfstedentocht van 1997 in de spotlights. Kijk naar de prachtige beelden van de ‘Tocht der Tochten’ van 1997. En wie heeft die tocht
ook alweer gewonnen?

Zelf even rondkijken in het video-archief van Omrop Fryslân?

www.weromrop.nl: in site om op werom te kommen!!!